Velkommen til ReviTool

Velkommen til ReviTool

ReviTool er et kvalitetssikringssystem til revisorer, der baserer sig på Microsoft Word og Excel dokumenter. Systemet finder anvendelse for klasse A og klasse B virksomheder.

ReviTool er et brugervenligt kvalitetssikringssystem uden opstartsomkostninger.

ReviTool har eksisteret siden 2003 og har tidligere været udbudt som et foreningsbaseret kvalitetssikringssystem i Foreningen Danske Revisorer FDR. ReviTool udbydes nu til alle revisorer.

Abonnenter på ReviTool tilbydes et kvalitetssikringssystem der sikrer, at alle handlinger udføres på en nem og overskuelig måde med et udførligt planlægningsnotat, områderevisions-eller reviewplaner med delkonklusioner frem til den endelige konklusion - Opgavestyringerne guider dig igennem alle faser om det er en assistance-, review-, udvidet gennemgang- eller revisionsopgave.

I ReviTool finder du alle relevante dokumenter til Revisionskontoret, forslag til en Kvalitetsmanual, dokumenter for accept af ny kunde med tilhørende tjekliste for hvidvask og terrorfinansiering, aftalegrundlag til alle typer af opgaver som assistance, review, udvidet gennemgang og revision, blot for at nævne enkelte dokumenter.

ReviTool tilbyder tillige diverse andre faglige værktøjer i vores ToolBox f.eks. et program til udarbejdelse af drifts-, balance og likviditetsbudget, ejendomsbudget, familiebudget, låne- og leasingberegner og mange andre faglige værktøjer.

Du kan i ReviTool også lægge egne skabeloner til arbejdspapirer og dokumenter ind i ”Din ReviTool”.

Book en gratis demo og vi vil via teamviewer demonstrere ReviTool for dig.


Se webinarer fra ReviTool på YouTube:

ReviTool er markedets suverænt billigste kvalitetssikringssystem for dig, der arbejder med kunder, der aflægger årsregnskabet efter årsregnskabslovens bestemmelser for Klasse A og Klasse B virksomheder.